BURSA / NİLÜFER - İSMAİL KARASU İMAM HATİP ORTAOKULU

İSMAİL KARASU İMAM HATİP ORTAOKULU

Çamlıca Mahallesi Erdek Sokak No18/1 Nilüfer / BURSA
Vizyon
Öğrencilerimizin zihninde insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunan; akademik sosyal ve kültürel başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Yaşadığı toplumun kültürel mirasına sahip çıkan, dinin asıl kaynakların-dan beslenip bilimsel araştırmalara dayalı olarak dini yorumlayan, farklı görüşlere saygılı ve gelişmelere açık olan bireyler yetişrtirmektir.
İngilizce, Arapça
Ulaşım
Okulumuza Burulaş´a ait 6/F-1, 6/F-2 ve B/5 nolu otobüslerle Eğitimciler Caddesi 4 durağında inerek ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Nilüfer ilçesi Çamlıca semtinde ve ilçenin güney bölümünde yer almaktadır.
Nilüfer İlçe Merkezine 3 km Bursa İl Merkezine 9 km.
Sportif Etkinlikler
Karate, tekvando, okçuluk ve sınıflar arası çeşitli müsabakalarımız planlanıp yapılmaktadır.