BURSA / NİLÜFER - İSMAİL KARASU İMAM HATİP ORTAOKULU

Ara

LGSye hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimizin gidebilecekleri üst öğrenim kurumlarını tanımaları ve çalışma motivasyonlarının artırılması amacıyla ilimizde bulunan TOFAŞ Fen Lisesi ve İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettik. Rehberlik servisi tarafından organize edilen tanıtım gezilerinde öğrencilerimiz okulları yakından tanıma ve merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular.

Ara

18 Aralık Dünya Arapça Günümüzü okulumuzda pano ve koridorları süsleyerek şarkılarla kutladık.

Ara

Okulumuzda sınıflar arası futbol turnuvası başlamış olup tüm öğrencilerimize başarılar aileriz.

Ara

7-17 Aralık Mevlana haftası münasebetiyle okulumuz “Vakti Kuşanmak”, “Medeniyetler ve Değerler Eğitimi”, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma” kulübü öğrencileri ile şehrimizde yeni açılan Bursa Mevlevihane’si ve Müzesine gezi düzenlenmiştir.

Ara

Bursa meb’in Akran Ergenliği ve Gençlik Projesi kapsamında Bursa gezisi yapıldı. Yeşil türbe ,Emir Sultan,Yeşil cami ,Bursa tarihçesini anlatan fetih panorama gezildi.

Ara

Öğrencilerimize Vatan sevgisi kavandırmak amacıyla Şehit Aybüke YALÇIN öğretmen anısına çekilen '' AYBÜKE'' öğretmen sinema film gösterisini okul öğrencilerimiz ile izledik.

Ara

Öğrencilerimizin trafik kurallarını eğlenerek öğrenmelerini sağlamak amacıyla Trafik Eğitim Parkına eğitim gezisi düzenledik.

Ara

Okulumuz öğrencileri ve velilerimiz ile pazar günü sabah namazında buluştuk. Programın düzenlenmesinde öncülük eden öğretmenlerimize katılımlarından dolayı Nilüfer İlçe Müftüsü Yavuz YILDIZ'a ve bizleri misafir eden Emir Buhari İmam Hatibi Zafer VURAL hocamıza teşekkür ederiz.

Kas

Geliri Filistin’e gönderilecek kermesimizde cân u gönülden çalışan  öğrencilerimize, öğretmenlerimize, katkıları ve sahiplenmeleri ile bilhassa velilerimize çok teşekkür ederiz.

Yangını söndüremesek de bir damla su taşıyabilirsek ne mutlu. ️Kermeste toplanan 42485 lira Kızılay hesabına yatırılmıştır..

Kas

Öğretmen, gelecek nesilleri her yönüyle, kusursuz bir şekilde hazırlayan adalet ve insan merkezli bir medeniyetin temellerini atan öpülesi ellerdir. Gününüz kutlu ve mutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemel Atatürk'ü sevgi, saygı ve rahmetle andık.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN 100. YILI KUTLU OLSUN

Ekm

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle okulumuz kız öğrencileri için Ulucami ve Emirsultan cami ziyareti düzenlenmiştir. Ziyaret esnasında camilerimiz tanıtılmış, Emirsultan caminde öğlen namazı cemaatle kılınmıştır.

Ekm

Afetlere karşı hazırlık bilinci oluşturmak içi okul Sivil Savunma Külübünün faaliyetleri kapsamında 6B ve 6D sınıfı öğrencilerimiz için Bursa Afet Eğitim Merkezine eğitim gezisi düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuz öğrencileri arasında "Siyeri Nebi" bilgi yarışması düzenlenmiş ve dereceye giren öğrenciler ödüllendirilmiştir.